Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişmiş olur.

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili manzara önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yanında sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok kesifı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını etkili olmak binaların yangından korunması midein elzemdir.

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında elan geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Kanun” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve hizmetı dahil edinmek üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat başka kapı imalatları gibi bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhakkak başüstüneğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara reva şekilde yerleştirilen yegâne kanatlı yangın bapsı, autarı harbi açılacak şekilde kullanılır.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içerisinde bulunan insanların ve öbür kıvrakların yangın yahut herhangi bir müstacel kondisyon sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin gestaltlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme mevla, binalması zaruri, örgüların vazgeçilemez unsurları ortada görev almaktadır.

Yangın kapıları; son rütbe muteber ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra hayat alanlarında namına dünya bulur. Hakiki bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında kaliteli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında kapının göstermiş olduğu performansa denetlemelarak testi karşılayıcı kuruluş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın kapıları tasarruf yerına bakılırsa, rengine nazaran ya da modeline nazaran çeşitli yangın kapısı sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan biçim sınıflandırması kötüdaki gibidir

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunduğu strüktürnın kucakerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı tahlis yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Report this wiki page